Postup: Nerezová kúpacia kaďa 

 

 

 Napustenie vody do kaďe

1.   Použite nachystanú záhradnú hadicu, trvanie cca 90-120 minút 

2.   Voda musi byť vždy nad rysku minimum,  potom založte oheň v peci !!!

 

 

Kúrenie v peci   (POZOR !!! Pec a jej časti sú horúce, hrozí popalenie)

Vykúrenie trvá 3-4 hodiny na cca 30 stupňov celzia.

 

1.   Rozloženie triesok na spodku peci

   

 

2.   Vloženie tuhého podpaľača (nie papier).  Nachádza sa v kuchyni v altánku.

     

 

3.    Zapálenie tuhého podpaľača

  

 

4.   Zapálený tuhy podpaľač zakryť ďalšími trieskami

 

 

5.    Po rozkureni pridať ďalšie drevo

   

 

6.    Po rozkureni pridať ďalšie drevo

 

7. Naloženie pece drevom aj pod komín, takto kúriť pokiaľ sa teplota nepriblíži požadovanej

     

 

8.  Krytom na peci regulujete intenzitu horenia. Kryt je horúci, použite rukavicu alebo drevo.

 

                                                                                                   - Počas rozkurovania                                                                                                

  

- Udržiavanie horenia

 

 

 

 

 

V prípade, že dôjde k poškodeniu vonkajšieho ventila na vodu, vo vnútri za dverami sa nachádza hlavný vypínač vody, ktorým uzavriete vodu.

 

 

Skontrolujte či nedošlo k rozpojeniu hadíc na filtrácií, aby sa zamedzilo vytečeniu vody. 

 

 

Dreveným pádlom premiešajte vodu, nakoľko teplejšia voda je pri peci. Sieťku použite na nečistoty na hladine vody (muchy, komáre, lístie...).

 

 

 

Rezervácia
Príchod: *
Odchod: *
Počet dospelých:
Počet detí:
Meno:
Telefón: *
E-mail: *
Poznámka:
Správa sa odosiela ...
* - povinné polia